Ordu Milli Eğitim Müdürü Türkkan:

Ordu Milli Eğitim Müdürü Türkkan: İl genelinde yeni eğitim öğretim sezonu öncesi hazırlıklarımız sürüyor


ORDU (A.A) - Ordu Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, İl genelinde yeni eğitim öğretim sezonu öncesi hazırlıklarımız sürüyor dedi.
     Türkkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Orduda 2012-2013 eğitim öğretim dönemini aksaksız geçirmek için en iyi şekilde hazırladıklarını söyledi.
     Hazırlıkların başında yeni eğitim sisteminin olduğunu ifade eden Türkkan, Bu yönde ilimiz genelinde tüm okul idarecileri bilgilendiriliyor diye konuştu.
     Okul idarecilerinin özellikle iyi motivasyon olabilmesi konusunda seminerler düzenledikleri ve bu seminerlerin devamının geleceğini belirten Türkkan, şunları kaydetti:
     İl genelinde yeni eğitim öğretim sezonu öncesi hazırlıklarımız sürüyor. Bu kapsamda bakanlığımızın gönderdiği genelgeler doğrultusunda hareket ederek çalışıyoruz. Özellikle 4+4+4 yeni eğitim sistemiyle ilgili olarak alt yapı çalışmalarını bitirdik. Şu an itibariyle öğrencilerimizin kayıt bölgelerini sisteme işlemekteyiz. 23 Temmuz itibariyle tüm kayıt bölgelerimiz hazır hale getirilerek sistemde hazır hale gelecek. Amacımız hiç bir sorun yaşamadan tüm öğrencilerimizin kayıtlarının başarıyla yapabilmeleridir. Aynı şekilde tüm öğrencilerimize ve velilerine yeni sistemi anlatabilmenin gayreti içerisindeyiz. Bu yönde başta müdürlüğümüze bağlı şube müdürleri ve müdür yardımcıları büyük özveri göstermektedirler.
     Tüm velilerin 23 Temmuzdan itibaren öğrencilerinin hangi okula kayıt olabileceklerini e-kayıt sisteminden görebileceklerini de vurgulayan Türkkan, şöyle devam etti:
     İnanıyorum ki, gerek yeni sistemi ve gerekse kayıt sürecini sorunsuz bir şekilde atlatacağız. Bu konuda özellikle öğrenci velilerimizin duyarlı olmalarını ve yeni sistemi en iyi takip etmelerini öneriyorum. Bilgi edinmek isteyen tüm velilerimiz bizlere gelerek veya Ordu Milli Eğitim Müdürlüğünün resmi internet sitesine girerek bilgi alabilirler. Bizler her konuda yardımcı olmaya hazırız.
     Türkkan, yeni sistem içerisinde kayıt olacak 1 ve 5. sınıf öğrencilerinin e-kayıt sistemine göre kayıt olacak okul ve bölgeleri içerisinde kayıt olmaları gerektiğini de sözlerine ekledi.
     Muhabir: Hayati Akçay
     Yayıncı: Mehmet Kumcağız
<< Önceki Haber Ordu Milli Eğitim Müdürü Türkkan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER