Ordusporda galibiyet isteği

Ordusporda galibiyet isteği -Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Yıldırım: Kayserispor karşılaşmasında taraftarımız ve tüm Ordulularla birlikte galibiyet sevincini yaşamak istiyoruz


ORDU (A.A) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Ordusporun Basın Sözcüsü Levent Yıldırım, Kayserispor karşılaşmasında taraftarımız ve tüm Ordulularla birlikte galibiyet sevincini yaşamak istiyoruz dedi.
     Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin dördüncü haftasında Pazartesi günü sahalarında oynayacakları Kayserispor maçında galip gelmek istediklerini söyledi.
     Yıldırım, şunları kaydetti:
     Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada takımımız güzel bir hazırlık dönemi geçirdi. Hem takımımız hem de hocamız dinlenme ve çalışma fırsatı bulmuş oldu. Şu anda tüm hedefimiz Kayserispor maçı oldu. Tabi ki bu maçta hedefimiz galibiyettir. Orduspor, bunu başaracak güçtedir.
     19 Eylül Stadındaki yenileme çalışmalarının sona ermesiyle mor-beyazlı ekibin sahasında sezonun ilk karşılaşmasına çıkacağını hatırlatan Yıldırım, Ordusporun tüm taraftarını ve tüm Orduluları takımına destek vermek için maça bekiyoruz. Biz de takım olarak tüm Orduluları ve taraftarları galibiyetle sevindirmek istiyoruz diye konuştu.
    
     -Taraftarımız, takımının 12. oyuncusudur-
    
     Ligde geride kalan 3 haftalık periyotta mağlubiyet almadıklarını anımsatan Yıldırım, İki beraberliğimiz, bir de galibiyetimiz var. Dolayısıyla önümüzdeki maçta da galip gelerek yolumuza devam etmek istiyoruz. Ligdeki hedefimize ulaşmak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Burada taraftarımızın desteği çok önemli. Taraftarımız, takımının 12. oyuncusudur. İnanıyorum ki onlar da üzerlerine düşen görevi yapacaklardır dedi.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü / Fatma Kalay
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Ordusporda galibiyet isteği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER