Ordusporun yeni transferi Şamil Cinaz:

Ordusporun yeni transferi Şamil Cinaz: -Hector Cuper ile çalışmak benim için hayal gibi bir şeydi


ORDU (A.A) - Ordusporun Almanya İkinci Ligi takımlarından FSV Frankfurttan transfer ettiği Şamil Cinaz, teknik direktör Hector Cuper ile çalışmanın kendisi için hayal gibi bir şey olduğunu belirtti.
     Cinaz, kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, transfer döneminde birçok takımdan teklif gelmesine rağmen, mor-beyazlı kulübü tercih ettiğini anımsattı.
     Orduspordan ilk teklif geldiğinde başkan Nedim Türkmenin Avrupa projesinden etkilendiğini vurgulayan Cinaz, şunları kaydetti:
     Türkiyede başka takımlardan da teklif geldi ancak Ordusporun hedefi ve Hector Cuperin takımın başında olması beni daha da çok etkiledi. Diğer takımlar yerine Ordusporu hemen kabul ettim. Hector Cuper ile çalışmak benim için hayal gibi bir şeydi. Bu, inanıyorum ki birçok futbolcunun da hayalidir. Benim farkım gerçekleşmiş olması.
     Şamil Cinaz, Ordusporun tesislerinin çok modern olduğunu vurgulayarak, Ordusporun tesisleri beni büyüledi. Avrupada birçok takımın sahip olmadığı imkanlara sahip olduğunu gördüm. Çok modern bir tesis. Futbolcular için her şey düşünülmüş ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Ordusporun yeni transferi Şamil Cinaz: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER