Ordusporun yeni transferleri

Ordusporun yeni transferleri -Kulüp Başkanı Nedim Türkmen: 3 değerli futbolcuyu kadromuza dahil ettik


ORDU (A.A) - Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, 3 değerli futbolcuyu Orduspora dahil ettik dedi.
     Orduspor Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesislerinde, mor-beyazlı ekip, AFC Wimbledondan transfer ettiği Ali Ferhat Aksoy, Galatasaraydan kiraladığı Yiğit Gökoğlan ve Sporting Lizbondan kiraladığı Atila Turanı basına tanıttı.
     Tanıtım toplantısında konuşan Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, 3 değerli futbolcuyu Orduspora dahil ettiklerini söyledi.
     Atila Turanı Sporting Lizbondan transfer ettiklerini belirten Türkmen, şunları kaydetti:
     Oyuncumuz Fransada yetişmiş, Fransa Ümit Milli Takımında oynuyor ama Türk Ümit Milli Takımına da çağrılıyor. İnşallah Atila, Orduspordan A Milli Takıma gidecek. Yine Yiğit Gökoğlan, geçen sene transferin flaş ismiydi. Bu sene de inşallah Orduspora çok büyük katkısı olacak. Son olarak Ali Ferhat Aksoyu da İngiltereden getirdik. İnşallah Ferhat, Orduspora 10 sene hizmet edecek, biz böyle bakıyoruz. Yiğit Gökoğlanın Galatasaraydan kiralanmasıyla ilgili olarak sayın Abdurrahim Albayraka çok teşekkür ediyorum. Yiğiti birçok kulüp istiyordu ama bize verdi.
     Sezon başı kampında kadroyu büyük ölçüde oluşturduklarını anlatan Türkmen, Transfer yapmış olmak için transfer yapmak yerine Ordusporda uzun yıllar oynayabilecek, Orduspora değer katabilecek ve inşallah buradan Milli Takıma kadar yükselebilecek oyuncuları tercih etmeye çalıştık dedi.
    
     -İçişleri Bakanımız bize her konuda yardımcı oluyor-
    
     İçişleri Bakanı İdris Naim Şahinin sözde değil, özde Ordulu ve Ordusporlu olduğunu her defasında gösterdiğini vurgulayan Türkmen, Kendisi Ordusporla çok ilgili. Bakanımız bize her konuda yardımcı oluyor. Ordudaki evini teknik direktörümüze verebileceğini söyledi. Teknik direktörümüzün evi var ama bakanımız evimde kalabilir, hocaya gösterin dedi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Onun katkıları bize ayrıca güç veriyor şeklinde konuştu.
    
     -Futbolcuların açıklamaları-
    
     Öte yandan Galatasaraydan Orduspora kiralanan Yiğit Gökoğlan, Orduspora gelmekten dolayı mutlu olduğunu belirterek, şöyle konuştu:
     Ordu futbolu seven bir şehir. Takımın çok deneyimli bir teknik direktörü var. Başkanımıza da çok teşekkür ediyorum. İstanbula gelip sayın Abdurrahim Albayrak ile birlikte transferi gerçekleştirdiler. Bu yaşlarda bütün oyuncular oynamak ister. Sezon başı serçe parmağım kırılmıştı. Galatasaray Kulübüne de iyi isimler geldi. Sezon başı kampına katılamadım. Daha sonra çok isteyen kulüp oldu. Buraya geldiğim için de çok mutluyum. İnşallah hep beraber Ordusporu çok iyi yerlere getirmek için çalışacağız.
     İngilterenin AFC Wimbledon takımından transfer edilen kaleci Ali Ferhat Aksoy ise, Ordusporu hedeflerine uygun olduğu için tercih etiğini ifade ederek, Orduspor kendimi geliştirebilmem için ve kariyerimde bir sonraki adımı atabilmem adına önemliydi. Ordusporda olmaktan dolayı mutluyum şeklinde konuştu.
     Sporting Lisbondan kiralanan Atila Turan da, Ordusporda olmak dolayı çok mutlu olduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü - Hayati Akçay / İlyas Gün
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Ordusporun yeni transferleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER