Orduspor, yarın Orduda toplanıyor

Orduspor, yarın Orduda toplanıyor -Mor-beyazlı ekip, ikinci yarı hazırlıklarına yarın kendi tesislerinde başlayacak, daha sonra hazırlıklarını Antalyada sürdürecek


ORDU (A.A) - Orduspor, ikinci yarı hazırlıklarına yarın kendi tesislerinde başlayacak, daha sonra hazırlıklarını Antalyada sürdürecek.
     Kamp programı hakkında AA muhabirine açıklama yapan kulüp basın sözcüsü Levent Yıldırım, mor-beyazlı ekibin ikinci yarı için çok iyi bir kamp dönemi geçireceğini söyledi.
     İlk yarı istenildiği gibi sezona başladıklarını ancak daha sonra bir düşüş dönemi yaşadıklarını anlatan Yıldırım, İlk yarıdaki eksik noktalarımızı devre arasında gideriyoruz. Teknik direktörümüz Hector Cuperin raporu doğrultusunda transfer görüşmelerimiz de devam ediyor dedi.
     Karadeniz ekibinin yarın Orduda toplanacağını ifade eden Yıldırım, Orduda yapılacak hazırlık sonrası Cumartesi günü Antalyaya gidilecek. Hocamız, takım ile 14 Ocak tarihine kadar çok sıkı bir çalışma dönemi geçirecek. Yeni transferler ve hazırlık kampı sonrası ikinci yarıya daha mücadeleci bir şekilde başlayacağız. İnşallah ikinci yarı istediğimiz hedeflere ulaşacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Orduspor, yarın Orduda toplanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER