Orduspor taraftarı galibiyet istiyor

Orduspor taraftarı galibiyet istiyor -52 Genç Taraftarlar Derneği Başkanı Aydın: -Mersin İdmanyurdu maçında taraftarımızın takımına vereceği güzel destekle galibiyet almak istiyoruz


ORDU (A.A) - 52 Genç Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Aydın, Ordusporun 21 Ocak Pazartesi günü sahasında Mersin İdmanyurdu ile yapacağı maçta, taraftarların takıma vereceği güzel destekle galip gelmek istediklerini söyledi.
     Mor-beyazlı ekibin amigoluğunu da yapan Aydın, AA muhabirine, taraftarın takımına ikinci yarı tam destek vermesi gerektiğini söyledi.
     Takımın hedeflerine ulaşabilmesi için puanlar alması gerektiğini vurgulayan Aydın, Bundan dolayı da biz taraftarlar takımımızın yanında olduğumuzu göstermeliyiz. Bunun için takımımıza ilk yarıdan daha fazla destek olmalıyız dedi.
     İkinci yarının ilk maçı olan Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında taraftarların tribünleri doldurmasını isteyen Aydın, şunları kaydetti:
     Mersin İdmanyurdu maçı bizler için önemli. Çünkü bu maç hem ikinci yarının ilk maçı hem de evimizde oynayacağız. Mersin İdmanyurdu maçında taraftarımızın takımına vereceği güzel destekle galibiyet almak istiyoruz. Alınan galibiyet, bir sonraki maça daha moralli çıkılmasına neden oluyor. Bundan dolayı tüm Orduluların tribünleri doldurmalarını ve 90 dakika boyunca takımını motive edici tezahüratlar yapmalarını bekliyoruz. Aynı zamanda 52nci dakikada sürpriz hazırlığımız var. 19 Eylül Stadyumunun gücünü takıma yansıtacağız.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Orduspor taraftarı galibiyet istiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER