Organ Nakli Haftası

Organ Nakli Haftası -Akdeniz Böbrek Hastalıkları ve Organ Nakli Derneği üyeleri, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcepheyi ziyaret etti


ANTALYA (A.A) - Akdeniz Böbrek Hastalıkları ve Organ Nakli Derneği üyeleri, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcepheyi ziyaret etti.
     Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde hastalara gönüllü hizmet veren Sarı melekler grubu üyeleri ile Türkiyenin dördüncü yüz nakli olan Turan Çolakın da yer aldığı ziyarette konuşan Dernek Başkanı Mehmet Şahan, amaçlarının organ bağışına dikkati çekmek olduğunu söyledi.
     Türkiyede binlerce insanın organ nakli beklediğini hatırlatan Şahan, Yarın bu hastalığa yakalanmayacağımızın garantisi yok. Organ bağışı için el ele sloganıyla herkesi organlarını bağışlamaya davet ediyoruz dedi.
     Şahan, Organ Nakli Haftası kapsamında kermes düzenlediklerini ve bilgilendirme toplantıları yapacaklarını kaydetti. Ziyaretten mutluluk duyduğunu dile getiren Rektör Kurtcephe ise derneğin çalışmalarından memnun olduğunu belirtti.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Organ Nakli Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER