Orman Bölge Müdürü Acerden Pozantıya ziyaret

Orman Bölge Müdürü Acerden Pozantıya ziyaret


ADANA (A.A) - Adana Orman Bölge Müdürlüğü görevine yeni atanan Abdurrahman Acer, ilk ziyaretini Pozantıya gerçekleştirdi.
     Orman Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Pozantı Orman İşletme Müdürlüğünü ziyaret eden Aceri, İşletme Müdürü Murat Çakır ve teknik personel karşıladı.
     İşletmede incelemelerin ardından işletme müdürü ve işletme şeflerinden 2013 yılı programı hakkında bilgi alan Acer, şunları kaydetti:
     "Gerçek vatansever, işini en iyi yapandır. Yapılan programların gerçekleşmesinde azami gayretin gösterilmesi başarıyı arttıracaktır. Bal ormanı, rehabilitasyon gibi işlerimizi orman köylülerinin de güvenini sağlayarak amaca uygun yapmalıyız. Vatandaşlarımızı talep ve isteklerini acilen sonuçlandırmalıyız, devletimizin gülen yüzü olmalıyız. Yaptığımız farklı ve güzel ormancılık faaliyetleri ile gündeme gelmeliyiz."
     Ayrıca Adananın trafik plakasındaki gibi ormancılık faaliyetlerinde de bir numara olması gerektiğini belirten Acer, Adana Orman Bölge Müdürlüğünün bu potansiyele sahip olduğunu birlik ve beraberlik içinde bunu başarılabileceğini belirtti.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber Orman Bölge Müdürü Acerden Pozantıya ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER