Orman İşletme Müdürü Satırlı, Ünveri ziyaret

Orman İşletme Müdürü Satırlı, Ünveri ziyaret etti


NEVŞEHİR (A.A) - Nevşehir Orman İşletme Müdürlüğü görevine 1 hafta önce atanan Aykut Satırlı, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünveri makamında ziyaret etti.
     Ziyarette konuşan Ünver, yeni görevinde Satırlıya başarılarak dileyerek, Nevşehire hizmet etme çabasında olan herkesle her zaman işbirliği içinde olduklarını, bundan sonra da bunun böyle devam edeceğini belirtti.
     Belediye olarak Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile ortaklaşa yürüttükleri Kent Ormanı projesi olduğunu kaydeden Ünver, Biz bu kentte kim ne iş yapacağız diyorsa onunla her türlü işbirliğine hazırız. Nevşehir Belediyesi olarak Orman ve Su İşleri Bakanlığınca ortaklaşa yürüttüğümüz Kent Ormanının oluşturulmasına yönelik çalışmalar devam ediyor. Tarihi bir dokunun hemen üzerinde kentin en güzel alanlarından birine sahip Kahveci Dağdaki Kent Ormanı, bu kentin geleceği açısından da önemli bir hizmet olacak dedi.
     Satırlı da, en önemli vitrin çalışmalarından biri olarak da değerlendirdikleri Kent Ormanının en kısa sürede vatandaşların hizmetine sunacaklarını belirterek, Bizim de vitrinimiz olacak Kent Ormanını 2012 yılında inşallah vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Kent Ormanını buraya yakışır bir şekilde inşa etmek ve vatandaşlarımızın hizmetine sunabilmek en büyük hedefimiz. Bu yönde Nevşehir Belediyesinin sağladığı imkanlara da teşekkür ediyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Murat Asil
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Orman İşletme Müdürü Satırlı, Ünveri ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER