Orman Muhafaza Memurları ve Emeklileri Derneği

Orman Muhafaza Memurları ve Emeklileri Derneği Genel Kurulu -Tek listeyle gidilen seçimlerde mevcut Fikri Aksu yeniden başkanlığa seçildi


DÜZCE (A.A) - Orman Muhafaza Memurları ve Emeklileri Derneği 26. Olağan Genel Kurulunda Fikri Aksu tekrar başkanlığa seçildi.
     Genel kurulda konuşan Aksu, Türkiyede ormanların kameralı sistemlerle gözlendiğini belirterek, Uzaktan algılama yöntemi ile amenajman planları yapılabiliyor. Bu durum göğsümüzü kabartan gelişmeler olması yanında, adlarından sadece övgü ile söz edilen orman muhafaza memurlarının kutluyorum diye konuştu.
     Orman ve Su İşleri Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı İsmail Üzmez ise orman muhafaza memurlarının bakanlık açısından çok önemli vazifeler üstlendiklerini kaydederek, Orman muhafaza memurlarının çalışmalarını her zaman takdirle izliyoruz şeklinde konuştu.
     Konuşmaların ardından yapılan oylamada Aksu yeniden genel başkan seçildi.
     Genel kurula AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı İsmail Üzmez, AK Parti Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, CHP Düzce İl Başkanı Basri Karslıoğlu ve dernek üyeleri katıldı.
    
     Muhabir: Ömer Ürer
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Orman Muhafaza Memurları ve Emeklileri Derneği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER