Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu,

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, İzmirde -"Geçmişin 50-60 yılını son 10 yılla karşılaştırın. Hiçbir zaman bu kadar yatırım yapılmadı"


İZMİR (A.A) - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiyede son 10 yılda çok büyük yatırımlar yapıldığını belirterek, "Geçmişin 50-60 yılını son 10 yılla karşılaştırın. Hiçbir zaman bu kadar yatırım yapılmadı" dedi.
     Eroğlu, Aliağa Çamlıkta Afyonkarahisarlılar Derneğinin düzenlediği katmer şenliğinde 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını kutladı.
     Afyonkarahisarda ve İzmirde yapılan yatırımları anlatan Eroğlu, Türkiyenin yıldızının parlak olduğunu, 21. yüzyılın dünyada Türk milletinin asrı olacağını belitti.
     İzmire büyük önem verdiklerini, çok büyük yatırımları hizmete soktuklarını dile getiren Eroğlu şöyle konuştu:
     "Geçmişin 50-60 yılını son 10 yılla karşılaştırın. Hiçbir zaman bu kadar yatırım yapılmadı. Neler neler yaptık. Eğer biz birlik, beraberlik, kardeşliğimizi muhafaza edersek, Türkiyenin önünde hiçbir güç duramaz. Türkiye gerçekten şanlı bir tarihe sahip. Milletimiz büyük bir millet. Biz Türkiye için büyük düşünüyoruz. İzmir için çok büyük düşünüyoruz. İzmir, Egenin dünyaya açılan kapısı. Ama şu ana kadar ihmal edilmiş. Hükümetimiz büyük destek veriyor. 2014 yılında seçimlerden sonra İzmirin havası da suyu da değişecek. Bizim hedeflerimiz büyük. Büyük hedefi olmayan milletler tarih sahnesinden silinmeye mahkumdurlar."
     Bakan Eroğlu, konuşmaların ardından geliri Aliağa Afyonkarahisarlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneğine kalmak üzere üstünde 03 yazılı bir koçun açık arttırmasını yaptı. Koçu, Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka 15 bin liraya aldı.
     Saka, açık arttırma sonrasında Bakan Eroğluna tespih ve çeşitli hediyeler verdi.
    
     Muhabir: Ramazan Ercan
     Yayıncı: Serdar Yılmaz
<< Önceki Haber Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER