Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu:

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: -Aydın, 9 yılda aldığı yatırımı 90 yılda görmemiştir


AYDIN (A.A) - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Aydın, 9 yılda aldığı yatırımı 90 yılda görmemiştir dedi.
     Eroğlu, Aydın Valisi Kerem Alı ziyaretinde yaptığı konuşmada, AK Parti hükümetince en fazla yatırım yapılan iller arasında Aydının üçüncü sırada yer aldığını, kente 40 müjde ile geldiklerini belirtti.
     Aydına geçen yılın sonuna kadar sadece birkaç bakanlığın 5 milyar lira, Orman ve Su İşleri Bakanlığının ise yaklaşık 2 milyar lira yatırım yaptığını vurgulayan Eroğlu, Ama 2013te yapılacak yatırımları da ilave ederse aşağı yukarı 2,7 milyar liraya yakın yatırım yapmış olacağız. Bu gerçekten muhteşem bir şey. Aydın 9 yılda aldığı yatırımı 90 yılda görmemiştir. Halep oradaysa arşın Aydında diye konuştu.
     Aydının büyükşehir olmasıyla birlikte daha da büyüyeceğini, bu kent için büyük düşündüklerini ifade eden Eroğlu, şunları kaydetti:
     1990lı yıllarda Aydınspor şampiyon, Aydın büyükşehir diye bir slogan vardı. Bunu da biz gerçekleştireceğiz. Aydının yıldızı parlak. Bakanlık olarak Aydına en büyük yatırımları yapmanın heyecanını yaşıyoruz. İnşallah bu yatırımlar artan hızla devam edecek. Arka arkaya baraj ve tesislerin temelini atmaya geleceğim.
     Aydın Valisi Kerem Al da Bakan Eroğlunu ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi.
    
     Muhabir: Gökmen Şireci - Necip Uyanık / Ramazan Ercan
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER