Ormanlı Belediyesi Cuma Belediyespordan desteğini çekti

Ormanlı Belediyesi Cuma Belediyespordan desteğini çekti -Ormanlı Belde Belediye Başkanı Sever: -Belediye olarak amatör kümede mücadele eden Cuma Belediyespordan desteğimizi çektik


ZONGULDAK (A.A) - Ormanlı Belde Belediye Başkanı Yaşar Sever, Belediye olarak amatör kümede mücadele eden Cuma Belediyespordan desteğimizi çektik dedi.
     Sever, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulübün mevcut yönetimiyle yaşadıkları uyum sorunu nedeniyle böyle bir kararı aldıklarını söyledi.
     Ormanlı Belediyesinin 2006 yılında Cumaspor olan kulübün adını Cuma Belediyespor Kulübü yaptıklarını anlatan Sever, şöyle konuştu:
     Belediye olarak görevde bulunan kulüp yönetimiyle uyum sorunu yaşadık. Bazı konularda anlaşamadık. Kontrolümüz altında olmayan bir spor kulübünde yarın farklı olaylar yaşandığında belediyemiz zan altında kalacaktır. Arkadaşlarımızla bu konuyu görüştük ve tartıştık. Belediye olarak amatör kümede mücadele eden Cuma Belediyespordan desteğimizi çektik. Kulüp onlarındır istediklerini yapabilirler. Bu tür polemikler kişilere değil beldemize zarar vermektedir.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş/Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Ormanlı Belediyesi Cuma Belediyespordan desteğini çekti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER