Ortaöğretimin Yeniden Yapılandırılması Değerlendirme Toplantısı

Ortaöğretimin Yeniden Yapılandırılması Değerlendirme Toplantısı -Milli Eğitim Bakanı Avcı: -"Çalışmalarımız Türk milli eğitiminin mevcut sorunlarının çözümünde ve önünün daha da açılmasında büyük katkılar sağlayacaktır" (Fotoğra


ESKİŞEHİR (A.A) - Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, "Çalışmalarımız Türk milli eğitiminin mevcut sorunlarının çözümünde ve önünün daha da açılmasında büyük katkılar sağlayacaktır" dedi.
     Avcı, 81 ilden gelen il ve ilçe milli eğitim müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenleri bir araya getiren Ortaöğretimin Yeniden Yapılandırılması Değerlendirme Toplantısının açılışında yaptığı konuşmada, 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti ve UNESCO Somut Olmayan Kültürel Miras Başkenti Eskişehirde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
     Bugün, eğitimcileri ortaöğretimin yeniden yapıladırılması projelerini müzakere etmek için Eskişehire davet ettiklerini anlatan Avcı, şöyle konuştu:
     "Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu çalışmalarımız Türk milli eğitiminin mevcut sorunlarının çözümünde ve önünün daha da açılmasında büyük katkılar sağlayacaktır. Öğleden sonraki toplantımızda da öğretmenlerimizle eğitimin başka alanlardaki sorunlarını da enine boyuna tartışma fırsatını bulacağız. Sizleri, sadece Eskişehirde bu toplantılarla meşgul etmeyeceğiz. Eskişehiri tanıma ve görme fırsatını da tanıyacağız. İnşallah hem hayırlı bir çalışma hem de dinlenme ve seyahat imkanı sunar, toplantılarımız."
     Konuşmanın ardından Avcı, il ve ilçe milli eğitim müdürleriyle basına kapalı toplantı gerçekleştirdi.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Ortaöğretimin Yeniden Yapılandırılması Değerlendirme... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER