Örümcek maymunu Çıt Çıt, okullu oldu!

Örümcek maymunu Çıt Çıt, okullu oldu! -Kastamonuda akaryakıt istasyonunda özel kafeste beslenen örümcek maymunu Çıt Çıt, kafesinden kaçarak yakındaki okul binasına girdi


KASTAMONU (A.A) - Kastamonuda akaryakıt istasyonunda özel kafeste beslenen örümcek maymunu Çıt Çıt, kafesinden kaçarak yakındaki okul binasına girdi.
     Yakalamak için belediye ekiplerinin seferber olduğu Çıt Çıt, uzun uğraşlar neticesinde okulun öğretmenler odasında yakayı ele verdi.
     Yaz aylarında sıcak havada dondurma yiyerek serinlemesiyle gündeme gelen Çıt Çıt, istasyondaki kafesinden kaçarak Taş Mektep olarak bilinen Kastamonu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi binasına girdi.
     İstasyon çalışanları kafesinden kaçan Çıt Çıtı okula kadar takip etti. Okulun ana kapısının açık olmasını fırsat bilen Çıt Çıt, birkaç sınıf gezdikten sonra öğretmenler odasına daldı.
     Okul yetkilileri kapıyı kapatarak sahiplerine haber verdi. Bir türlü kontrol altına alınamayan Çıt Çıt, belediye ekipleri tarafından ancak yarım saatte yakalandı.
     Akaryakıt İstasyonu Müdürü Ersan Taşpınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çıt Çıtın ilk defa kafesinden kaçtığını söyledi.
     Çıt Çıtı, müşterilerin çok sevdiğini söyleyen Taşpınar,Kafesine hızla vurarak kaçmayı başarmış. Etraftaki işyerlerine girmiş. Okulu çok sevmiş olmalı ki baştan aşağıya gezip en sonunda öğretmenler odasına girmiş.Öğrencileri her sabah okula giderken görüyor o da heves etmiş olmalı. Allahtan yakaladık. Belediye ekiplerine teşekkür ederim diye konuştu
    
     Muhabir: Yaşar Kuru
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Örümcek maymunu Çıt Çıt, okullu oldu! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER