OSİAD Başkanı Keskin:

OSİAD Başkanı Keskin: -"Belediye başkanları AVMleri şehir için prestij kaynağı olarak görmekten vazgeçmeli


ANKARA (A.A) - Ostim Sanayici ve İşadamları Derneği (OSİAD) Başkanı Adnan Keskin, belediyelerin alışveriş merkezlerini (AVM) şehir için prestij kaynağı olarak görmekten vazgeçmeleri gerektiğini belirterek, "Başkanlar, AVMlerle değil üreten kuruluşlarla övünmeli" ifadesini kullandı.
     Keskin, yazılı açıklamasında, Türkiyedeki AVM sayısının 309 olduğunu, 2013te 25 AVM daha açılacağını, buna karşın bazı AVMlerin kapanmak zorunda kaldıklarını kaydetti.
     Belediyelerin AVMleri şehir için prestij kaynağı olarak görmekten vazgeçmeleri gerektiğini vurgulayan Keskin, "Başkanlar, AVMlerle değil üreten kuruluşlarla övünmelidir" değerlendirmesinde bulundu.
     Keskin, "belediyelerin plan değişiklikleriyle büyük alanlarda AVM açılmasına izin verdiklerini, bu plan değişikliklerinin AVM rantına çanak tuttuğunu" savundu.
     Ankarada da 15 milyon dolarlık bir yatırım olan Maltepe AVMnin kapısına kilit vurulduğunu belirten Keskin, 15 milyon dolarla bir organize sanayi bölgesinin altyapısının tamamlanabileceğini kaydetti.
    
     Muhabir: Necip Fazıl Çelik
     Yayıncı: Fazilet Özer
<< Önceki Haber OSİAD Başkanı Keskin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER