OSMde Bölge İdare Mahkemesinin tanıtımı yapıldı

OSMde Bölge İdare Mahkemesinin tanıtımı yapıldı


SAKARYA (A.A) - Ofis Sanat Merkezinde (OSM) Bölge İdare Mahkemesinin tanıtımı yapıldı.
     Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilerek, sanat merkezine dönüştürülen OSMdeki ilk sergiyi Bölge İdare Mahkemesi Başsavcısı Cemil Kuyu bir kokteyl ile açtı. Sergide ayrıca Sakaryada yapılması planlanan bölge idare mahkemesinin tanıtımı da yapıldı.
     Kokteylinde konuşan Sakarya Valisi Mustafa Büyük, OSM binasına ilişkin, başkan Toçoğlunu sanatçı ruhuna sahip olduğunu ve bu özelliğini projeye yansıttığına işaret etti.
     Toçoğlunun bir proje sunumunu, nasıl kültür-sanat etkinliğine dönüştürülebileceğinin örneğini verdiğini belirten Büyük, "Bizler de zaman zaman bazı projeleri takdim etmek, bilgilendirme yapmak durumunda olduğumuzda, onun yanında bir kültür-sanat etkinliğini birleştirdiğimiz zaman çok zevkli çok güzel değişik bir üslupla ortaya koymuş olacağız. Bu sunum, bize bu konuda da örnek oldu" şeklinde konuştu.
     Büyükşehir Belediyesi Belediyesi Başkanı Zeki Toçoğlu da uzun zamandır proje üzerinde çalıştıklarını belirterek, "Geldiğimiz son nokta gerçekten çok sevindirici. İnşallah en kısa sürede hukuk camiamıza ve insanımıza hizmet edecek bir kurum haline gelecektir" ifadesini kulandı.
    
    
     Muhabir: Belgin Yakışan
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber OSMde Bölge İdare Mahkemesinin tanıtımı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER