Osman Gazi Semt Konağı yakında hizmete

Osman Gazi Semt Konağı yakında hizmete girecek


ANTALYA (A.A) - Kepezde yapımı tamamlanan Osman Gazi Semt Konağının yakında hizmete gireceği bildirildi.
     Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Gazi Mahallesinde yapımı tamamlanan Osman Gazi Semt Konağında Yardımcıları Orhan Kocaağa, Mesut Kocagöz ve Ömer Ali Acar ile eski Türk Konakları mimari tarzında inşa edilen ve yapımı tamamlanan Osman Gazi Semt Konağında incelemelerde bulundu.
     Gazi Mahallesi ile Sütçüler, Habibler, Mehmet Akif ve Hüsnü Karakaş mahallelerine de hizmet verecek Osman Gazi Semt Konağında kadınlar meslek ve sanat kursu, öğrenciler ise kütüphane, bilgisayar ve internet hizmeti alabilecekler. Antalyada bir ilk olan, yakında hizmete açacakları Osman Gazi Semt Konağı ile sosyal belediyecilik hizmetlerini vatandaşın ayağına götüreceklerini ifade eden Tütüncü, Kepezi, Antalyayı yepyeni bir belediyecilik hizmeti ile tanıştırıyoruz. Bu konaklar her yaştan vatandaşımızın çeşitli sosyal ihtiyaçlarına cevap verecek. Osman Gazi Semt Konağında çocuklara, kadınlara ve bölgedeki mahallelerin geneline hitap edecek şekilde kültür, sanat, eğitim etkinlikleri organize edeceğiz dedi.
     Gazi Mahallesinde yapımı tamamlanan 3 katlı Osman Gazi Semt Konağında 150 kişilik çok amaçlı salon, mutfak, idari ofis, derslikler, depo ve sohbet odası bulunuyor.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Osman Gazi Semt Konağı yakında hizmete Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER