Osmaniyede 2012 yılı Siyaset Akademisi

Osmaniyede 2012 yılı Siyaset Akademisi


OSMANİYE (A.A) - AK Parti Osmaniye İl Teşkilatı tarafından düzenlenen 2012 yılı Siyaset Akademisine başvuruların başladığı bildirildi.
     AK Parti Yerel Yönetimler İl Başkanı Mustafa Özdemir, yazılı açıklamasında, siyaset akademisi eğitimlerinin Ar-Ge ve Yerel Yönetimler Başkanlığınca verileceğini belirtti.
     İki ay sürecek eğitim programında başarılı olanlara Siyaset Akademisi Sertifikası verileceğini ifade eden Özdemir, şunları kaydetti:
     Eğitim programı 8 hafta sürecek ve haftada 2 ders olmak üzere 16 ders olacak. Başarılı katılımcılara siyaset akademisi sertifikası verilecek. Siyaset akademisi programına yaş, eğitim sınırlaması olmaksızın her kesimden, bay, bayan herkesin katılabilecek. Akademinin konu başlığı Lider ülke, Türkiye yerel yönetimler programı 1 olarak belirlendi. Yerel yönetimler ağırlıklı programımızda dersler, bakanlarımız, parti yöneticilerimiz, belediye başkanlarımız ve öğretim görevlileri tarafından verilecek. Ayrıca kişisel gelişim derslerine de programda yer verilecektir. Siyaset akademisi kendi dava arkadaşlarımızın katılımlarının yanı sıra partimizin dışından da ilgiyle takip edilen ve istifade edilen güçlü bir organizasyondur.
     Özdemir, siyaset akademisine müracaatların, 17 Kasım 2012 günü mesai bitimine kadar AK Parti Osmaniye İl Başkanlığına şahsen yapılması gerektiğini belirtti.
    
     Muhabir: Ümit Kahrıman / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Osmaniyede 2012 yılı Siyaset Akademisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER