Osmaniyede karbonmonoksit zehirlenmesi

Osmaniyede karbonmonoksit zehirlenmesi -Düziçi ilçesinde, son bir haftada sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 15 kişi hastaneye başvurdu


OSMANİYE (A.A) - Düziçi ilçesinde, son bir haftada sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 15 kişi hastaneye başvurdu.
     Alınan bilgiye göre, ilçede son bir hafta içerisinde, Yeniceharuniye Mahallesinden 4, Boğaziçi Mahallesinden 4, İrfanlı Mahallesinden 3, Cumhuriyet Mahallesinden 2, Üzümlü Mahallesinden 2 kişi olmak üzere aralarında çocukların da bulunduğu 15 kişi sobadan sızan karbonmonoksit gazı nedeniyle zehirlenerek, Düziçi Devlet Hastanesine başvurdu. Bu kişilerin acil serviste yapılan müdahale sonucu taburcu oldukları öğrenildi.
     Düziçi Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, daha önce çok kez broşürlerle ve huzur toplantılarında vatandaşların soba zehirlenmelerine karşı uyarıldığını, üzücü vakaların olmaması için tedbirli olmaları gerektiğini söylediklerini belirterek, vatandaşlardan daha duyarlı davranmaları gerektiğini belirttiler.
    
     Muhabir: Mustafa Demirbaş / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber Osmaniyede karbonmonoksit zehirlenmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER