AK Parti Samsun Milletvekili Demir:

AK Parti Samsun Milletvekili Demir: -Yine çakı gibi çalışkan, işine sahip çıkan hizmete odaklanmış, dürüst AK kadrolar halkın karşısında olacak


SAMSUN (A.A) - AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, yaklaşan yerel seçimlere hazırlıkların devam ettiğini belirterek, Yine çakı gibi çalışkan, işine sahip çıkan hizmete odaklanmış, dürüst AK kadrolar halkın karşısında olacak dedi.
     AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Dereli, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri Yasemin Altuncu, Nadir Kuru ve ilçe teşkilat üyelerinin eşlik ettiği Demir, Atakum ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
     Esnafın ve vatandaşların taleplerini dinleyen Demir, Atakum ilçesinin Samsunun en çok gelişen bölgelerinden biri olduğunu söyledi.
     İlçesinin gün geçtikçe cazibe merkezi haline geldiğini ifade eden Demir, genel yönetiminle beraber yerel yönetimin önemine değinerek, AK Partinin bu yönde başarısının ortada olduğunu ifade etti.
     Vatandaşın AK Partiden çok şeyler beklediğini, güvendiğini dile getiren Demir, AK Parti kadrolarının vatandaşın duyduğu güveni layıkıyla taşıdığını vurguladı.
     Gezisi sırasında vatandaşların yerel seçimlerle ilgili sorularına cevap veren Demir, şöyle devam etti:
     Yine çakı gibi, çalışkan, işine sahip çıkan hizmete odaklanmış, dürüst AK kadrolar halkın karşısında olacak. Bu zamana kadar bu yönde çalışmalar yapıldı, bundan sonra da böyle olacak. Belediye başkanlığı ve meclis üyeliği yerel yönetim için çok önemli. Vatandaşın görüşü ve düşüncesi bizim için değerli. Halk hizmet bekliyor, çalışkan kadrolar istiyor. Bu AK Parti kadrolarında mevcut. Son 10 yıl içinde ülkenin nereden nereye geldiğini hepimiz görüyoruz. Vatanına, milletine hizmet etmek bizim birinci görevimiz. Hiç kimse aklında soru işareti bırakmasın. Vatandaşlarımız bize ulaşsın, akıllarında ne varsa sorsun, hiç bir tereddüttü kalmasın. Bunun için sahalardayız, halkın içindeyiz. Birebir vatandaşın ayağına giderek onları dinliyoruz. Aldığımız her talep, öneri, sorunu birebir çözmeye çalışıyoruz.
     Demir, teşkilatların başarısının halkla bütünleşmeden geçtiğini, bu yönde çalışmaların artarak devam edeceğini de sözlerine ekledi.
    
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber AK Parti Samsun Milletvekili Demir: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER