Osmaniyede polis aracına saldırı girişimi iddiası

Osmaniyede polis aracına saldırı girişimi iddiası -Polis aracı geçtikten sonra arkasından ateş açıldığı ihbarı üzerine bölgede arama yapıldı


OSMANİYE (A.A) - Osmaniyede, zırhlı polis aracına yönelik saldırı girişiminde bulunulduğu ihbarı üzerine ekipler bölgede arama yaptı.
     İsmet Avşar, güney çevre yolunda otomobiliyle seyir halindeyken, karşı yönden gelen zırhlı polis aracına yönelik Amanos Dağları eteklerinden ateş açıldığını gördüğünü belirterek, polise ihbarda bulundu.
     İhbar üzerine bölgeye Terörle Mücadele, Asayiş ve Özel Harekat şube müdürlüklerine bağlı polisler ile jandarma ekipleri sevk edildi. Osmaniye İl Jandarma Komutanlığından da sinyal kesici jammer cihazı getirildi.
     Çevredeki vatandaşların da Alev topunun bir evinin bahçesine düştüğünü söylemesi üzerine yolun alt kısmında bulunan portakal bahçelerinde arama yapıldı ancak herhangi bir bulguya rastlanamadı.
     İsmet Avşar, gazetecilere yaptığı açıklamada, Arabamla çevre yolundan gidiyordum. Dağda önce bir ateş yandı. Arkasından bir patlama geldi. Alev topu o anda karşı yönden gelen zırhlı polis aracının 10 metre kadar arkasına düştü. Işık, dağ tarafından yandı ve arkasından patlama sesi duyuldu. Patlama sesi oldukça şiddetliydi. Aracın arkasından ateş edilir mi diye kaygıya kapıldım. Hemen 155i arayarak polise haber verdim dedi.
     Osmaniye Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren de olay yerine gelerek incelemelerde bulunurken, ekiplerin yarın bölgede yeniden arama yapacakları bildirildi.
    
     Muhabir: Ümit Kahrıman / Anıl Bağrık
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Osmaniyede polis aracına saldırı girişimi iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER