Osmaniyede Teknik Destek Programı

Osmaniyede Teknik Destek Programı başvuruları başladı


OSMANİYE (A.A) - Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞKA), 2012 yılı Eylül-Ekim Dönemi Teknik Destek Programına başvuruların başladığı bildirildi.
     DOĞAKA, Osmaniye Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Erdinç Kadıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yerel ve bölgesel kalkınmaya katkıda bulunabilecek projelere teknik destek verileceğini söyledi.
     Programın amacının, bölgesel kalkınma açısından önem arz eden çalışmaların çözümüne yönelik geçici uzman görevlendirilmesi veya danışmanlık hizmeti verilmesi suretiyle bölgesel kalkınmaya katkı sağlamak olduğunu ifade eden Kadıoğlu, 2012 Teknik Destek Programı için 500 bin TLlik bütçe tahsis edildiğini kaydetti.
     Kadıoğlu, Ajansımız, yerel ve bölgesel kalkınmaya katkıda bulunabilecek 14 iş gününü ve 15 bini aşmayan eğitim verme, program ve proje hazırlanmasına katkı sağlama, geçici uzman personel görevlendirme, danışmanlık sağlama, uluslararası ilişkiler kurma ve lobi faaliyetlerine teknik destek sağlayacak. Teknik destek programı kapsamında sadece görevlendirilen uzman eğitim ücreti, konaklama ve seyahat masrafları karşılanabilecek. Başvuru sahibi başvuru konusu faaliyetin gerçekleştirilmesi için eğitim yeri, materyali ve ikram giderlerini karşılayacak diye konuştu.
     Teknik Destek Programına 05 Kasım 2012 tarihine kadar başvuru yapılabileceği bildirildi.
    
     Muhabir: Ümit Kahrıman / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Osmaniyede Teknik Destek Programı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER