Osmaniyede yüzme havuzu ve spor salonu

Osmaniyede yüzme havuzu ve spor salonu çalışması


OSMANİYE (A.A) - Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, spor salonu ve tam olimpik yüzme havuzunun açılmasıyla kentteki başarılı sporcu sayısının artacağını belirtti.
     Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, inşaat çalışması süren iki tesis hakkında bilgi verdi.
     A tipi tam olimpik yüzme havuzunun 4 bin 500 metrekare alan üzerine yapıldığını ifade eden Demir, havuzun 500 kişilik tribünü olduğunu belirtti.
     Demir, "Tesiste yüzme havuzu ile sauna, soyunma odaları, idari bölüm, VIP salonu, kafeterya, fitness salonu, hakem odası, doktor odası ve engelliler için çırpınma havuzu bulunacak. Bunların yanı sıra tesiste bilardo, langırt, dart, masa tenisi gibi sporlarda yapılabilecek" dedi.
     Yüzme havuzunda, bölgesel müsabakaların yapılabileceğini belirten Demir, yüzme kurslarının verileceğini tesisin aile ve çocuklara da açık olacağını kaydetti.
     Tosyalı Spor Salonunun da önemli bir ihtiyaç olduğunu ifade eden Demir, salonun 7 bin 100 metrekare alan üzerine inşa edildiğini söyledi.
     Salonun 2 bin seyirci kapasitesi olduğunu belirten Demir, "Tosyalı Spor Salonumuzda 4 çok amaçlı çalışma salonu, sporcu, hakem ve doktor odası, doping kontrol merkezi ile VIP fuaye, fitness salonu, basın yayın odaları da olacak" diye konuştu.
     Demir, iki tesisinde bu yıl hizmete açılacağını belirtti.
    
     Muhabir: Ümit Kahrıman / Tuğba Temir
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Osmaniyede yüzme havuzu ve spor salonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER