MESKİ Genel Müdürü Ülgen:

MESKİ Genel Müdürü Ülgen: -"Bütün imkanlarımızla ilçelere hizmet götüreceğiz"


MERSİN (A.A) - Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürü Kamil Ülgen, bütün imkanlarını kullanarak ilçelere hizmet götüreceklerini belirtti.
     MESKİden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ülgen önümüzdeki süreçte büyükşehire dahil olacak ilçe, belde ve köylerin su, kanalizasyon altyapısı ve atık su çalışmaları kapsamında Anamur, Bozyazı, Aydıncık, Mut ve Gülnar ilçelerinin kaymakamları, belediye başkanları, köy muhtarları ve belediye yetkilileriyle bir araya geldi.
     Ülgen, burada konuşmada, MESKİ Genel Müdürlüğünün bütün olanaklarını kullanarak ilçelere katkı sağlayacaklarını ifade etti.
     Müdürlük bünyesinde kurulan 7 komisyon ile çalışmaları hızlandırdıklarını belirten Ülgen şunları kaydetti:
     "Bütün imkanlarımızla ilçelere hizmet götüreceğiz. MESKİ olarak hangi ilçemizin hangi ücra köyünde ne ihtiyacı varsa onu belirliyoruz. Tespitlerimizi tamamladığımızda, çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Buradaki insanların yöre bilgisi ile MESKİin kurumsal ve teknik, bilgi ve deneyimlerini bütünleştireceğiz. Yeni Büyükşehir Yasasıyla beraber, 2014 Mart ayındaki seçimlere müteakip belde belediyeleri kapatılıp, ilçe belediyelerimizin de su ve kanalizasyon hizmetleri büyükşehire bağlanmış olacak. Bu nedenle su ve kanalizasyon altyapısı planlamalarını şimdiden yapmak ve süreç gerçekleşince de yatırımlara hemen başlayabilmek için görüşmelerimizi sürdürüyoruz."
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber MESKİ Genel Müdürü Ülgen: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER