ÖSYM Çorum İl Sınav Koordinatörlüğünden uyarı

ÖSYM Çorum İl Sınav Koordinatörlüğünden uyarı


ÇORUM (A.A) - Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Çorum İl Sınav Koordinatörlüğü, 24 Mart Pazar günü yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavı (2013-YGS) öncesinde çeşitli uyarılarda bulundu.
     ÖSYM Çorum İl Sınav Koordinatörlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 2013-YGSnin 24 Mart Pazar Günü saat 10.00da gerçekleştirileceği belirtildi.
     Tek oturum halinde uygulanacak sınavın süresinin ise 160 dakika olacağı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
     2013-Yükseköğretime Geçiş Sınavı (2013-YGS), 24 Mart 2013 Pazar günü ilimizde yapılacaktır. Sınav sabah saat 10.00da başlayacak ve 160 dakika süre ile tek oturum halinde uygulanacaktır. Bu sınava, 45 sınav binasında 12 bin 966 aday katılacak olup, toplam bin 851 personel görev yapacaktır. Sınavın zamanında başlatabilmesi için, adayların kimlik denetimleri yapılarak sınav salonlarına alınmalarına saat 09.00da başlanılacaktır. Sınava ilişkin genel bilgiler ÖSYM Başkanlığının resmi internet adresinde yer almakta olup, bu bilgileri sınava girecek adayların ve tüm sınav görevlilerinin titizlikle sınav öncesinde okumalarını ve gereğinin yapılmasını önemle hatırlatmak istiyoruz.
     Açıklamada, sınava girecek adayların sınav konforlarını etkileyecek her türlü olumsuzluğa karşı kent genelinde gereken itinanın gösterilmesi hususunun da altı çizildi.
    
     Muhabir: Gazi Nogay
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber ÖSYM Çorum İl Sınav Koordinatörlüğünden uyarı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER