Otomobil kampanyalarında şimdi al ilkbaharda öde

Otomobil kampanyalarında şimdi al ilkbaharda öde dönemi -Türkiye pazarındaki yıl sonu satış hedeflerini tutturmaya çalışan yerli ve yabancı otomobil firmaları, kasım ayında da, araç satın almak isteyenlere avantajlı fırsatlar sunuyor


BURSA (A.A) - Haluk Yüksel - Türkiye pazarındaki yıl sonu satış hedeflerini tutturmaya çalışan yerli ve yabancı otomobil firmaları, kasım ayında da, araç satın almak isteyenlere avantajlı fırsatlar sunuyor.
     Kasım ayında şimdi al ilkbaharda öde kampanyası öne çıkarken, ÖTV artışının ardından eylül ayından itibaren zam farkını üstlenmeye başlayan bazı otomobil firmaları, bu avantajı kasım ayına da taşıdı.
     AA muhabirinin Türk otomobil pazarında faaliyet gösteren yerli ve yabancı firmaların kampanyalarından derlediği bilgilere göre, otomobil firmaları şimdi al ilkbaharda öde ve ÖTV bizden kampanyalarının yanı sıra, 4 yıla varan vade, 24 aya varan sıfır faizli kredi, 5 bin 200 lirayı bulan indirim, benzinli fiyatına dizel, 3 bin TLye varan nakit alım indirimi, bin liraya kadar takas desteği ve kur sabitleme gibi avantajlar sunuyor.
    
     -Daciadan Şimdi al, ilkbaharda öde fırsatı
    
     Dacia, 48 ay 48 bin TLye kadar yüzde 0,89 sabit faiz ve Şimdi al ilkbaharda öde kampanyasını anlaşmalı finans kuruluşlarının şartlarıyla sunuyor.
     Stoklarla sınırlı olan ve 30 Kasım 2012 tarihine kadar geçerli olan Şimdi al ilkbaharda öde kampanyasının ödeme başlangıcı, Nisan 2013 olarak açıklandı.
     Kampanyada, dosya masrafı kredi bedeline dahil değil.
    
     -Fiat otomobilde dizeller benzinli fiyatına, ticaride ÖTV bizden kampanyası-
    
     Kasım ayında Actual, Active Plus ve Via donanımlı Linea Classicin 1.3 litre 95HPlik motorlu versiyonlarına 1.4 litre benzinli Linea Classic; Easy donanımlı Yeni Lineanın 1.3 litre 95HPlik versiyonuna ise 1.4 litre benzinli Yeni Linea fiyatına sahip olabilme imkanı sunuyor. Linea 33 bin 490 TLden başlayan dizel fiyatıyla satılıyor.
     5 bin 200 TLye varan indirimlerle, benzinli ve dizel motorlu Fiat Bravoların fiyatları birbirlerine eşitlenirken, dizel Bravoya 43 bin 170 TLden başlayan fiyatlarla sahip olmak mümkün hale geliyor.
     Fiat, ayrıca 20 bin TL 2 yıl yüzde sıfır faizli kredi avantajı ile daha düşük peşinat ve daha uzun vade ile kredi kullanmak isteyenlere ise 30 bin TL 3 yıl yüzde 0,52 faizli kredi avantajı sunuyor.
     Nakit alımı tercih edenlere, tüm otomobillerde ilave 2 bin TL indirim uygulayan Fiat, Puntoda ise kasım ayında 28 bin 470 TLden başlayan fiyatlarla alım imkanı tanıyor.
     Ticari araçlarda da 20 bin TL 2 yıl yüzde sıfır faizli kredi avantajı, daha düşük peşinat ve daha uzun vade ile kredi kullanmak isteyenlere ise 30 bin TL 3 yıl yüzde 0,52 faizli kredi avantajı sunan Fiat, ayrıca Fiorino Combi, Fiorino Combimix, Doblo Classic Combi ve Yeni Doblo Combi modellerinde ÖTVyi kendisi ödüyor.
     Nakit alımı tercih eden müşterilere ise Fiat ticari araçlarda 3 bin TLye varan ilave indirim uygulanıyor.
    
     -Fordda sıfır faiz ve takas desteği-
    
     Kasım ayına özel 24 bin TLye 24 ay yüzde sıfır faiz avantajıyla otomobil sahibi olma imkanı sunan Ford, ayrıca Fiesta ve C-MAXte 750 TLye, Yeni Focus, Mondeo, Kuga ve Yeni Rangerda bin 500 TLye, Transit Connectte ise bin TLye varan takas desteği veriyor.
    
     -Peugeotda sıfır faiz-
    
     Peugeot da Autoshowa özel 20 bin TL krediye 20 ay yüzde sıfır faiz imkanı sunuyor.
    
     -Renaulttan sıfır faiz ve şimdi al ilkbaharda öde imkanı-
    
     Renault, anlaşmalı finans kuruluşları aracılığıyla Kangoo ailesi ve Yeni Clio hariç tüm Renault modellerinde 18 ay 18 bin TL yüzde sıfır faiz kampanyası uyguluyor.
     Ayrıca, Yeni Clio ve Master modelleri hariç tüm modellerinde 48 ay 48 bin TLye kadar yüzde 0,89 sabit faiz ve şimdi al ilkbaharda öde kampanyasını anlaşmalı finans kuruluşlarının şartlarıyla uygulayan Renaultta, dosya masrafları kredi bedellerine dahil değil.
     Stoklarla sınırlı olan ve 30 Kasım 2012 tarihine kadar geçerli olan Şimdi al ilkbaharda öde kampanyasının ödeme başlangıcı, Nisan 2013 olarak açıklandı.
     Renault, ayrıca Master 19+1 otobüste 36 ay 36 bin TL yüzde 0,95 sabit faiz kampanyası uyguluyor.
    
     -Volkswagenden kur sabitleme-
    
     Volkswagen, Tiguan 1.4 TSI DSGde kasım ayına özel kur avantajı sunuyor. Tiguan 1.4 TSI BMT 150 PS DSG modelinde Trend&Fun ve Sport&Style donanım seçeneklerinde, 1 avro, 1,99 TLye sabitlendi. Kampanya, 30 Kasım 2012 tarihine kadar geçerli olacak.
     Ayrıca, Jetta, Polo, Passat ve Tiguan modelleri, kasım ayı sonuna kadar Volkswagen Finansın yüzde 0,89luk avantajlı kredi oranıyla satılıyor.
    
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Otomobil kampanyalarında şimdi al ilkbaharda öde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER