Oyuncu Çelikkolun Kangal sevgisi

Oyuncu Çelikkolun Kangal sevgisi -Fetih 1453 filminde Ulubatlı Hasanı canlandıran ve çeşitli dizilerde rol alan oyuncu İbrahim Çelikkol, Sivastan satın aldığı 25 günlük Kangal köpeği yavrusuna Dağlı ismini verdi


SİVAS (A.A) - Fetih 1453 filminde Ulubatlı Hasanı canlandıran ve çeşitli dizilerde rol alan oyuncu İbrahim Çelikkol, Sivasta bir çiftlikten 25 günlük Kangal köpeği yavrusu satın aldı. Oyuncu, köpeğe Dağlı ismini verdi.
     Merakum Tepesinde Sivas Valiliği İl Özel İdaresine ait İç Anadolu Seçkin Irk Kangal Köpeği Eğitim ve Üretim Merkezine gelen Çelikkol, buradaki Kangal köpeklerini sevdi. Kangallarla oynayan Çelikkol, satın aldığı ve Dağlı ismini verdiği 25 günlük köpekle keyifli dakikalar geçirdi.
     Çelikkol, AA muhabirine yaptığı açıklamada, merkezdeki Kangal köpeklerinin türlü zorluklar içerisinde yetiştirildiğini, özellikle kış mevsiminde sıkıntıların arttığını belirtti.
     Merkezde ekip halinde özverili çalışmalar yapıldığını anlatan Çelikkol, hayvanların da insanlar kadar önemli varlıklar olduğunu söyledi.
     Sivasa da Kangal tutkusu nedeniyle geldiğini ifade eden Çelikkol, Kangal merakım çocuk yaşta başladı. Ancak sadece Kangal merakım yok, hayvanlara karşı ciddi anlamda bir merakım var. Buraya şampiyonlukları olan Dağlı adlı köpeğin 25 günlük yavrusunu İstanbula götürmek için geldim. Yavruya da Dağlı ismini verdim dedi.
    
     Muhabir: Önder Felek
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Oyuncu Çelikkolun Kangal sevgisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER