Özürlüler Destek Programı

Özürlüler Destek Programı -Artvinde program kapsamında hibe almaya hak kazanan proje sahipleri ile sözleşme imzalandı


ARTVİN (A.A) - Artvinde, Özürlüler Destek Programı (ÖDES) kapsamında hibe almaya hak kazanan proje sahipleri ile sözleşme imzalandı.
     Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesindeki yerel dinamikleri harekete geçirmek için uygulamaya konulan program çerçevesinde şehirde projelerini sunarak hibe alacak hak sahipleri ile Artvin Valiliği arasında imzalanacak sözleşme nedeniyle tören düzenlendi.
     Vali Yardımcısı Bahadır Güneş, Valilik toplantı salonunda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, ÖDES programının 11 ilde uygulamaya konulduğunu, Artvinin de dört projeyle programda yer alacağını söyledi.
     Konuşmaların ardından proje sahipleri ile Vali Yardımcısı Güneş, Ardanuç Kaymakamı İbrahim Civelek, Yusufeli Kaymakamı Cumhur Duran, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Orhan Külekçi ile İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz tarafından sözleşmeler imzalandı.
     İmza sonrasında Güneş, kurumlarca hazırlanan ve uygulamaya alınan projelerin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.
     Yetkililer, 2012 yılında projelerin toplam bütçesinin 191 bin 149 lira olarak gerçekleştiğini, 2013 yılında uygulanacak projelerin toplam bütçesinin ise 219 bin 181 lira olduğunu bildirdi.
    
     Muhabir: Bayram Sarayoğlu / Burak Altunöz
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Özürlüler Destek Programı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER