Palandökende temel atma töreni

Palandökende temel atma töreni


ERZURUM (A.A) - Palandöken ilçesinde Spor ve Kültür Merkezinin temelinin atıldığı bildirildi.
     Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, yaptığı yazılı açıklamada, Ertuğrul Gazi Mahallesinde temelini attıkları spor salonunda farklı branşlarda sportif faaliyet, kültür merkezinde ise kurslar düzenleneceğini ifade etti.
     Spor salonunda, basketbol, tenis kortu, voleybol ve salon sporları yapılabileceğini ifade eden Bulutlar, 500 seyirci kapasiteli salonda birçok organizasyona ev sahipliği yapılabileceği vurguladı.
     Bulutlar, şunları kaydetti:
     İlçede yapılacak etkinliklere, törenlere, konferans, seminer, panel, meslek edindirme kurslarına ve benzeri programlara ev sahipliği yapacak olan kültür merkezimiz hizmete girdiğinde, çevrenin en modern etkinlik salonu olacak. Bu iki yatırımımız aynı çatı altında tek olacak. Kapalı alan inşaatı 2 bin 600 metrekare, toplamda 6 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan tesisin toplam 4 milyon liraya mal olacak. Tam bir çevre dostu olarak projelendirildi. Bahçe kısmında yine açık otoparkı, sentetik çim futbol sahası, basketbol sahası, tenis kortu, voleybol sahası, dinlenme ve çocuk oyun guruplarının da yer aldığı çevre düzenlemesi tamamlanmış olarak 2012 yılı sonlarına doğru bitirilmesi planlanıyor.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Palandökende temel atma töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER