Palandöken Belediye Başkanı Bulutlara

Palandöken Belediye Başkanı Bulutlara plaket verildi


ERZURUM (A.A) - Yenişehir Güneş Camisi Derneği Başkanı Metin Özdemir, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlara plaket verdi.
     Güneş Camisi imamı Hikmet Öztürk ile Bulutları makamında ziyaret eden Özdemir, teşekkür ziyaretinde bulunduklarını belirterek, yapılan hizmetlerin değerinin kendileri için büyük olduğunu ifade etti.
     Belediye tarafından yılda iki kez caminin temizliğinin yapıldığını vurgulayan Özdemir, şunları kaydetti:
     Yine camimizin Kuran kursu yapımı, tuvalet yapımı ve çevre düzenlemesini talep etmiştik. Başkanımız hiçbir fedakarlıktan kaçınmadı, destek oldu. Yapılan çalışmalar karşılıksız kalmıyor. Palandöken ilçemize ve Erzuruma birbirinden güzel hizmetler kazandıran başkanımızı kutluyoruz ve hizmetlerinin devamını bekliyoruz.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Belediye Başkanı Bulutlar da camilerde başlatılan temizlik, bakım, onarım ve tuvalet yapım çalışmalarının hızla sürdürüldüğünü ifade ederek, çalışmalar kapsamında 49 caminin elden geçirildiğini vurguladı.
     Çalışmaları ilçedeki diğer mahalleleri kapsayacak şekilde yürüttüklerini belirten Bulutlar, yılda iki defa camilerin tepeden tırnağa temizliğinin yapıldığını, ilaçlandığını kaydetti.
     Ziyarette, Yenişehir Güneş Camisi Derneği Başkanı Özdemir, Belediye Başkanı Bulutlara plaket verdi.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Palandöken Belediye Başkanı Bulutlara Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER