Palandöken Belediye Başkanı Bulutlar,

Palandöken Belediye Başkanı Bulutlar, personelle bir araya geldi


ERZURUM (A.A) - Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, belediye çalışanlarıyla yemekte bir araya gelerek, birlik çağrısında bulundu.
     Bulutlar, yaptığı yazılı açıklamada, BEM-BİR-SEN Erzurum Şube Başkanı Elimdar Aydemir, belediye başkan yardımcıları Zafer Bülent Engin, Doğan Alp, Necdet Aydın, Mahzar Özdemir, Mahmut Koşapınar, Muzaffer Taşyürek ve daire müdürleriyle bir lokantada verilen yemekte bir araya geldiklerini belirtti.
     Göreve geldiği günden bugüne tüm çalışanların aidiyet duygusuna sahip olması gerektiğine vurgu yaptığını anımsatan Bulutlar, Bugün burada çok güzel bir birliktelik sağlamışsınız. Bu birliktelik beni oldukça duygulandırdı. Sizin bu güçlü birlikteliğiniz olduğu müddetçe hizmetteki kalitemiz daha da artacaktır ifadelerini kullandı.
     Bulutlar, şunları kaydetti:
     Fikirler benim için çok önemli. Her fikir uygulama alanı bulamayabilir. Ama düşünceler ve fikirler değerlidir. Düşünmek, üretmek, katkı sağlamak çok önemlidir. Bir kurumda, yanlış adam ve kötü adam olduğuna inanmıyorum. Yanlış insanların çok olduğuna da inanmıyorum. Her çalışan kendi mesleki bilgisi ve yeteneğiyle ilgili yaşadığı kente katkıda bulunmalıdır. Öyle düşünmelidir. Herkes işin bir ucundan tutmalı. Belediyenin projelerine ve çalışmalarına destek vermeli ve çalıştığı kuruma sahip çıkmalı.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Palandöken Belediye Başkanı Bulutlar, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER