Pazarda baz istasyonu tartışması

Pazarda baz istasyonu tartışması -Baz istasyonu kurulumuna karşı çıkan mahalle sakinleri ile istasyonun kurulacağı yerin sahipleri arasında tartışma yaşandı (Görüntülü-Fotoğraflı)


RİZE (A.A) - Pazar ilçesinde, mahallelerine baz istasyonu kurulmasına karşı çıkan vatandaşlar ile istasyonun kurulacağı yerin sahipleri arasında tartışma çıktı.
     Bir GSM şirketi, Kirazlık Mahallesi Katori mevkisinde baz istasyonu kurmak için mahalleye iş makinesi yolladı. Baz istasyonuna tepki gösteren mahalle sakinleri, iş makinesinin çalışmasına izin vermedi. Bunun üzerine mahalleli ile istasyonunun kurulacağı arazinin sahipleri arasında arbede yaşandı.
     Baz istasyonunun kurulmasına karşı çıkan Pazar Belediye Meclis Üyesi Osman Yükselin de karıştığı tartışmaya, polis müdahale etti.
     İstasyonun yapılacağı arazinin hemen bitişiğinde bulunan bir başka baz istasyonunu da mahkemeye verdiklerini mahalle sakinleri, yeni kurulacak istasyona müsaade etmeyeceklerini söyledi.
     Polis, evrakları yetersiz olduğu gerekçesiyle iş makinesinin çalışmasına izin vermedi. Mahalleli olaysız şekilde dağıldı.
    
     Muhabir: Naci Güven
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Pazarda baz istasyonu tartışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER