Pazar Belediye Başkanı Basa:

Pazar Belediye Başkanı Basa: 5 milyon liraya mal olacak kanalizasyon ve derin deşarj sistemi çalışmalarımızın yüzde seksenini tamamlamış durumdayız


RİZE (A.A) - Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, 5 milyon liraya mal olacak kanalizasyon ve derin deşarj sistemi çalışmalarının yüzde seksenini tamamladıklarını söyledi.
     Basa, yaptığı açıklamada, 2007 yılında başlayan şehir içme şebekesi çalışmalarının tamamlandığını belirterek, Tahminen 2-3 ay içerisinde gelecek malzemelerle arıtma tesisimiz de tamamlanmış olacak. Bu arada 5 milyon liraya mal olacak kanalizasyon ve derin deşarj sistemi çalışmalarımızın yüzde seksenini tamamlamış durumdayız dedi.
     Şehir içi ve mahalle yollarının ihalesinin de 15 Nisanda yapılacağını ifade eden Basa, şunları söyledi:
     Mayıs ayı başında da yüklenici firma çalışmalarına başlayacak. İnşallah yıl sonuna kadar yol sıkıntımız kalmayacak. Bunun da müjdesini buradan vermiş olayım. Maddi olarak sıkıntılarımız çok. Bu konuları muhtarlarımız ve sivil toplum kuruluşlarıyla konuşuyoruz. Biliyorsunuz belediyelerin tek gelir kaynağı emlak vergisi ve buna benzer gelir kaynaklarından fazla İller Bankasından nüfus başına aldığı paydır. Diğer ilçelere kıyaslarsak bizim aldığımız pay çok az oluyor. Sizden ricam şehir merkezindeki nüfus oranını artırarak diğer ilçeler kadar pay alıp hizmetlerimizi sizlere daha iyi ulaşmasını sağlayalım. Bunun için belediyeden hizmet alıp köy nüfusunda kayıtlı olmayın.
    
     Muhabir: Naci Güven
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Pazar Belediye Başkanı Basa: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER