Pazarspor Teknik Direktörü Tonyalı:

Pazarspor Teknik Direktörü Tonyalı: Bundan sonra oynayacağımız her maç play-off yolunda bizim için final havasında geçecek


RİZE (A.A) - Spor Toto 3. Lig 1. Grupta yarın deplasmanda Belediye Vanspor ile karşılaşacak Pazarsporda, teknik direktör Şevki Tonyalı, bundan sonra oynayacakları her maçın, play-off yolunda kendileri için final havasında geçeceğini söyledi.
     Tonyalı, ligde artık kolay ve zor maç ayrımı yapmadıklarını belirterek, Bundan sonra oynayacağımız her maç play-off yolunda bizim için final havasında geçecek. Belediye Vanspor geçen hafta sahasında kaybetti, bu hafta mutlaka kazanmak isteyecek. Ama bizim de avantajlarımız olacaktır. Önemli olan bizim o günkü durumumuz ve konumumuz. Son haftalarda aldığımız puanlarla moralimiz yerinde. Buralara gelmişken hedefimizi sonuna kadar zorlamak istiyoruz ve zorluyoruz dedi.
     Takımda eksiklerin çok olduğunu ifade eden Tonyalı, Üç dört haftadır Selçuk ve Mahmut hasta, bu hafta bunlara üst adalesindeki rahatsızlığı nedeniyle Ramazan da eklendi. Feyyazın durumu maç günü belli olacak. Devrimcan da kart cezalısı olduğundan Belediye Vanspor maçına 5-6 eksikle çıkacağız. Ama daha önce de çok eksikle mücadele ettik. Yerlerine oynayacak futbolcularımın, bu oyuncuların eksikliklerini hissettirmeyeceğine inanıyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Naci Güven
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Pazarspor Teknik Direktörü Tonyalı: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER