PESKKKde Olağan Mali Kurul

PESKKKde Olağan Mali Kurul


ANKARA (A.A) - Polatlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (PESKKK) Olağan Mali Kongresi gerçekleştirildi.
     Polatlı Belediyesi Dede Korkut Mahalle Konağı AKRA salonunda yapılan kongrede konuşan Başkan Ertuğrul Kıymaz, geçen yıl bin 300 üye 25 milyon 866 bin TL kredi kullandırdıklarını, kredilerin yüzde 50nin geri döndüğünü, 107i icra takibinde olan 336 esnafın da borcunu yapılandırdıklarını söyledi.
     Kıymaz, esnafa yönelik 2011 yılında başlattıkları araç kredisi uygulamasının devam ettiğini, üyelerine sağlık, sigorta, akaryakıt alımı alışveriş konularında kolaylıklar getiren çalışmalar yürüttüklerini dile getirdi.
     Kongrenin dilek ve temenniler bölümünde söz alan Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik ise şehir merkezinde kooperatife ait arsa üzerinde bina yapılabilmesi için imar plan değişikliğine gittiklerini, esnafı ilgilendiren bu sorunu çözeceklerini söyledi.
     Kongreye Belediye Başkan Yardımcıları Şaban Yılmaz, Ali Öztürk, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Merkez Birliği Genel Başkan Yardımcıları Muhittin Köksal, Osman Cebeci, oda ve dernek başkanları ile esnaflar katıldı.
    
     Muhabir: Ali Tuna
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber PESKKKde Olağan Mali Kurul Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER