Polatlı Kent Konseyi Bisiklet Yarışması

Polatlı Kent Konseyi Bisiklet Yarışması


ANKARA (A.A) - Polatlı Kent Konseyi ve İlçe Kaymakamlığı tarafından ilkokullar arası bisiklet yarışması düzenlendi.
     Yarışmada dereceye girenlere Cumhuriyet Meydanında düzenlenen ödül törenine Polatlı Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Belediye Başkanı Yakup Çelik, Kent Konseyi Başkanı Şaban Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Öztürk ve İlçe Milli Eğitimi Müdürü Yusuf Doğan ile okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
     törende konuşan Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında bisiklet yarışması düzenlediklerini dile getirerek, öğrencilerin bisikletlerini trafik kurallarına uyarak dikkatli bir şekilde kullanmaları gerektiğini söyledi.
     Belediye Başkanı Yakup Çelik ise Kent Konseyinin sosyal faaliyetlere gençlerin, halkın katılımı için büyük çaba gösterdiğini, bisiklet yarışmasının da bunlardan birisi olduğunu dile getirdi.
     Polatlı Kent Konseyi Başkanı Şaban Yılmaz da gençler arasında kardeşlik duygularının artırmak, onların kaynaşmalarını sağlamak amacıyla bisiklet yarışması düzenlediklerini anımsattı.
     Konuşmaların ardından öğrencilere katılım belgesi verildi.
     Yarışmada dereceye giren öğrencilere madalya ve hediye bisikletleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları kapsamında Cumhuriyet Meydanında verilecek.
     Yarışmaya 10 okuldan 10-12 yaş grubunda 23 öğrenci katıldı.
    
     Muhabir: Ali Tuna
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Polatlı Kent Konseyi Bisiklet Yarışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER