AK Parti Gaziantep Milletvekili Bakbak:

AK Parti Gaziantep Milletvekili Bakbak: -"Çözüm sürecine herkes destek vermeli"


GAZİANTEP (A.A) - AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, çözüm sürecine herkesin destek vermesi gerektiğini söyledi.
     Bakbak, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
     Türkiyenin gelişmesini istemeyenlerin çözüm sürecine ilişkin bir sorun yaratmaya çalıştığını öne süren Bakbak, söz konusu odakların içte ve dışta Türkiyenin önünün açılmasını istemediklerini savundu.
     Bakbak, "Bakın tarihin en güçlü zamanlarından birini yaşıyoruz, üretim hızlı, büyüme hızı iyi gidiyor. Bu güçlü dönemde bu sorunu çözmeliyiz. Bu yüzden çözüm sürecine herkes destek vermeli" dedi.
     Suriyeli sığınmacılara da değinen Bakbak, Türkiyenin yanı başında yaşanan vahşete sessiz kalmayacağını, acıdan, savaştan kaçan insanlara kapıları kapatmayacağını dile getirdi. Suriyede yaşanan iç savaşın bir an önce bitmesi temennisinde bulunan Bakbak, Suriye ile ilgili ilişkilerin her anlamda artarak devam edeceğini söyledi.
     Bakbak, yeni Anayasa çalışmalarının da hızla sürdürüldüğünü kaydetti.
     AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer de medyanın demokrasinin olmazsa olmaz kurumlarından biri olduğunu aktardı.
     Toplantıya, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin ve çok sayıda basın mensubu katıldı.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Ömer Fansa
<< Önceki Haber AK Parti Gaziantep Milletvekili Bakbak: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER