Polis aracına molotofkokteylli saldırı

Polis aracına molotofkokteylli saldırı -Mersinde zırhlı polis aracına molotofkokteyli atan 3 kişi gözaltına alındı -Saldırı anı MOBESE kameralarınca kaydedildi


MERSİN (A.A) - Mersinde zırhlı polis aracına molotofkokteyliyle saldıran 3 kişi gözaltına alındı. Saldırı anı MOBESE kameralarınca kaydedildi.
     Alınan bilgiye göre, Güneş Mahallesinde polisin akrep adı verilen zırhlı araçla yaptığı rutin kontroller sırasında yaşı 18den küçük F.B. ve A.A. ile Pamukkale Üniversitesi öğrencisi olduğu öğrenilen E.D. tarafından molotofkokteyli ile saldırı düzenlendi.
     Olayla ilgili soruşturma başlatan ekipler, saldırıdan kısa süre sonra zanlıları yakaladı. Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin adliyeye sevk edildi.
    
     -Saldırı anı kameralarda-
    
     MOBESE kameralarınca kaydedilen görüntülere göre, bir otomobilin arkasına gizlenen bir kişi, zırhlı polis aracının geçişi sırasında saklandığı yerden çıkarak molotofkokteyli atıyor. Aynı anda başka bir kişide polis aracının önüne molotofkokteyli atıyor.
     Saldırganları yakalamak için yaya olarak ara sokaklara giren polisler, ikinci kez molotofkokteylli saldırıya maruz kalıyor. Şahıslar, polislerin çalışmasının ardından kısa sürede gözaltına alınıyor.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi / Kerem Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Polis aracına molotofkokteylli saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER