Polis kaçan aracı kovaladı

Polis kaçan aracı kovaladı -Zonguldakta, şüpheli görülen otomobil ile polisler arasında kovalamaca yaşandı -Şüpheliler Ereğlide ormanlık alana kaçarken gözaltına alındı


ZONGULDAK (A.A) - Zonguldakta, şüpheli görülen otomobil ile polisler arasında kovalamaca yaşandı. Şüpheliler Ereğlide ormanlık alana kaçarken gözaltına alındı.
     Alınan bilgiye göre, Onur Duymaz (21) yönetimindeki 34 RHV 99 plakalı otomobilin, sürücüsünün şüpheli hareketlerde bulunduğu ihbarını değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aracı takibe aldılar.
     Sürücü Duymaz ve otomobilde bulunan Abdulkadir Aykal (20) ile Serhat Bıçak (17) polisin dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladı.
     Yapılan takipte aracın Ereğli ilçesine yönelmesi üzerine buradaki polis ve jandarma ekiplerine haber verildi.
     Otomobilin Ereğlide olduğunu tespit eden polis ekipleri, aracı Ömerli Mahallesinden Kaynarca toplu konutlarının bulunduğu mevkide aramaya başladı.
     Aracın Ömerli köyü istikametine yöneldiğini tespit eden polis ekipleri, şüphelilerin içinde bulunduğu aracı takibe aldı.
     Bu sırada şüpheliler, çıkmaz bir sokağa girince aracı terk ederek ormanlık alana kaçmaya başladı.
     Polis bölgede yaptığı araştırmada şüphelileri yakaladı. Asker olduğu öğrenilen şüphelilerden Aykalın polislere, kaçtığı esnada içinde evrak bulunan çantayı attığını söylemesi üzerine ekipler çevrede araştırma yaptı.
     Çanta karanlık nedeniyle bulunamazken gözaltına alınan şüpheliler İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildi.
     Gözaltına alınan şüphelilerin sorgusunun sürdüğü öğrenildi.
     Bu arada, kent merkezindeki kovalamaca sırasında bir polis aracının kaza yaptığı ve 3 polis memurunun yaralandığı bildirildi.
     İlçe Emniyet Müdürü Niyazi Koçak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, il merkezinden Ereğli istikametine doğru polisin dur ihtarına uymayan bir aracın geldiğinin anons edilmesi üzerine önlem aldıklarını belirterek, Kovalamaca sonunda 3 şüpheli yakalandı. Şahıslardan bir tanesi kaçarken çanta attığını söylemiş. Aradık ama bir çanta bulunamadı dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş/Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Polis kaçan aracı kovaladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER