Polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü

Polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü


MUĞLA (A.A) - Polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Fethiyede tören düzenlendi.
     Beşkaza Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başlayan tören, daha sonra Fethiye Belediyesi Kültür Merkezinde devam etti.
     Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, törende yaptığı konuşmada, ilçede görev yapan tüm polis teşkilatı mensuplarının günlerini kutladı.
     Avrupa ülkeleriyle kıyaslanıldığında olaylara müdahale, çözme, neticelendirme ve asayişin sağlanmasında Türk Polis teşkilatının oldukça etkin olduğunu ifade eden Çalık, "Ülkemizde hem polis hem de askerimiz toplumda huzur ve asayişin sağlanmasında canla başla çalışıyor. Türk milleti olarak polis ve askerlerimize minnettarız" dedi.
     İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık ise teşkilatlarının 168. yılında tüm dünyada yerini almış saygın bir kurum olduğunu ifade etti.
     Kocabıyık, Türk polisinin çağdaş ülkelerin kullandığı araç ve gereçleri kullanmayı amaç edinmiş, dünyada ortaya çıkan gelişmelere paralel olarak değişen taleplere cevap vermek için kendini sürekli yenilediğini dile getirdi.
     Konuşmaların ardından Polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü kapsamında düzenlenen resim, şiir, kompozisyon yarışması ile satranç müsabakasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
    
     Muhabir: Utku Uçrak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER