Polis teşkilatının 168. kuruluş yılı

Polis teşkilatının 168. kuruluş yılı


ADANA (A.A) - Kozanda, Türk polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü törenle kutlandı.
     Kaymakamlık bahçesindeki tören, Atatürk Anıtına çelenk sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Etkinlik, İlçe Emniyet Müdürlüğünde tebriklerin kabulü ile devam etti.
     İlçe Emniyet Müdürü Sabit Akın Zaimoğlu, polis teşkilatının kurulduğu günden buyana nitelik ve nicelik olarak büyük atılımlar atarak, önemli mesafeler kat ettiğini söyledi.
     Polisin, çağın bilim ve teknolojisine uygun, modern araç ve gereçler ile donatılmış vaziyette, en üst seviyede eğitimli personeli ile hizmet verdiğini belirten Zaimoğlu, "Polisimizin olayları önlemesi, suçluların yakalanabilmesinde hiç şüphesiz halkın desteği çok önemlidir. Vatandaşın huzuru için halkımız polisine güvenmeli, yardımını esirgememeli, daha güzel günler için polis vatandaş ele ele olmalıdır" dedi.
     Etkinliklere, Kaymakam İzzettin Sevgili, Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Söğüt, Cumhuriyet Başsavcısı Adnan Tosun, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Halil İbrahim Aktepe, İlçe Emniyet Müdürü Yardımcısı Suat Tuncay Eminoğlu, Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez ve diğer kurum müdürleri ile şehit yakınları, gaziler, polis aileleri ve vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Volkan Varan
     Yayıncı: Volkan Kaşik
<< Önceki Haber Polis teşkilatının 168. kuruluş yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER