Polis teşkilatının 168. kuruluş yılı

Polis teşkilatının 168. kuruluş yılı -Ekonomi Bakanı Çağlayan: -"Devletimizin en eski ve en köklü kuruluşu olan polis teşkilatımız bağrından geldiği halkına karşı daima şefkatli olmuş ve toplum destekli duruşuyla vatandaşlarımı


MERSİN (A.A) - Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, polis teşkilatının halka karşı her zaman şefkatli olduğunu ve vatandaşların sevgisini kazandığını belirtti.
     Bakan Çağlayan, polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü nedeniyle yayımladığı mesajında, polisin vatandaşların can ve mal güvenliğinin teminatı olduğunu kaydetti.
     Polis teşkilatının gücünü milletten ve yasalardan alarak üzerine düşen görevi büyük bir sorumlulukla ve fedakarca yerine getirdiğini ifade eden Çağlayan, şu ifadelere yer verdi:
     "Gerektiğinde canını, kanını vermekten çekinmemiş, bu uğurda şehitlik mertebesine ulaşmış onlarca polisimiz bulunmaktadır. Devletimizin en eski ve en köklü kuruluşu olan polis teşkilatımız, bağrından geldiği halkına karşı daima şefkatli olmuş ve toplum destekli duruşuyla vatandaşlarımızın sevgisine mazhar olmuştur. Dünyadaki gelişmelere paralel olarak her geçen gün modern araç ve gereçlerle donatılan, teknolojik alt yapısıyla, cesaretiyle suçluların korkulu rüyası olan polis teşkilatımız, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin teminatıdır. 168. kuruluş yılını kutladığımız polis teşkilatımızın, tüm emniyet mensuplarımızın, Polis Haftasını tebrik ediyorum. Görevini yerine getirirken şehit olan aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize ve ailelerine uzun ömürler diliyorum."
    
     Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Polis teşkilatının 168. kuruluş yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER