Polis teşkilatının 168. kuruluş yılı

Polis teşkilatının 168. kuruluş yılı -Sağlık Bakan Yardımcısı Kafkas: -"Yetkilerini yasalardan, desteğini halktan alan emniyet teşkilatımız, demokratik düzenin en önemli teminatlarından birini oluşturmaktadır"


ÇORUM (A.A) - Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, "Yetkilerini yasalardan, desteğini halktan alan emniyet teşkilatımız, demokratik düzenin en önemli teminatlarından birini oluşturmaktadır" dedi.
     Kafkas, polis teşkilatının 168. kuruluş yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında, devletin temel amaç ve görevlerinin yerine getirilmesinde önemli sorumluluk üstlenen, başarılı bir geçmişe sahip emniyet teşkilatının kişi hak ve özgürlüklerinin korunması, kamu düzeniyle halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması konusunda takdire şayan bir çaba içerisinde olduğunu ifade etti.
     Türk polisinin, her yerde ve her şartta fedakarca çalıştığını, üstlendiği kutsal görevi, büyük bir hizmet aşkıyla canı pahasına ifa ettiğini vurgulayan Kafkas, şöyle devam etti:
     "Emniyet teşkilatımızın ve polisimizin başarılı çalışmalarının gerisinde halkımızın desteği ve güveni yatmaktadır. Yetkilerini yasalardan, desteğini halktan alan emniyet teşkilatımız, demokratik düzenin en önemli teminatlarından birini oluşturmaktadır. Bu güveni korumak ve halkın güvenlik hizmetleri konusundaki memnuniyetini yüksek tutmak için emniyet mensuplarımızın her zaman hassasiyetle hareket edeceklerine inanıyorum. Emniyet teşkilatımızın ve polisimizin, topluma güven veren hizmetlerini yüksek bir şuurla ve halkımızla bütünleşerek en iyi şekilde devam ettireceğine inancım tamdır. Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıldönümünde, şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yad ediyor, halkımızın huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan tüm polislerimize ve onların ailelerine şükranlarımla birlikte selam ve sevgilerimi sunuyorum."
    
     Muhabir: Gazi Nogay
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Polis teşkilatının 168. kuruluş yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER