Polis teşkilatının 168. kuruluş yılı

Polis teşkilatının 168. kuruluş yılı -Denizli Emniyet Müdürü Bulut: -"Demokrasinin işlerliği, özgürlüklerin korunması ve adaletin tescili ancak huzur ve istikrar ortamının sürdürülmesiyle sağlanır"


DENİZLİ (A.A) - Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, "Demokrasinin işlerliği, özgürlüklerin korunması ve adaletin tescili ancak huzur ve istikrar ortamının sürdürülmesiyle sağlanır" dedi.
     Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü Denizlide törenle kutlandı. Denizli Valiliği önünde düzenlenen törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.
     Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, burada yaptığı konuşmada, teşkilatın 168. yıl dönümünü kutlamanın gurur ve heyecanını yaşadığını söyledi.
     Bulut, şunları kaydetti:
     "Bugün burada bulunmamız Denizlinin bizlere duyduğu güveni ve desteği bir kez daha göstermiştir. Demokrasinin işlerliği, özgürlüklerin korunması ve adaletin tescili ancak huzur ve istikrar ortamının sürdürülmesiyle sağlanır. Devletin öncelikli görevinin vatandaşlarının huzur ve güven içinde hayatlarını sürdürmelerini sağlamak olduğunu çok iyi biliyoruz. Huzurlu ekonomik kalkınmasını tamamlamış ve refah içinde yaşaması için güvenlik olmazsa olmazlar arasındadır. Bu gerçekten hareketle teşkilat olarak her gün değişen ve gelişen şartlara uygun olarak vatandaşlarımıza güvenlik hizmetlerimizi sunma çabası içerisindeyiz"
     Bulut, tören sonrasında polis kıyafeti giymiş çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
    
     Muhabir: Sebahatdin Zeyrek
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Polis teşkilatının 168. kuruluş yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER