Polis teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü

Polis teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü -Kocaeli Emniyet Müdürü Hulusi Çelik: Türk polisinin dünya güvenlik güçlerinin arasında önemli bir yere sahip olması bize gurur veriyor


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, Türk polisinin dünya güvenlik güçlerinin arasında önemli bir yere sahip olması bize gurur veriyor dedi.
     Polis teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü dolayısıyla Kocaeli genelinde yapılacak etkinlikler hakkında basın toplantısı düzenleyen Çelik, kuruluş yıl dönümünün her yıl değişik etkinliklerle anıldığını belirterek, bu sene Kocaeli Valisi Ercan Topacanın talimatları doğrultusunda, halkla kaynaşmak adına konseptte değişiklik yaptıklarını bildirdi.
     Gençlik şöleni adı altında 6 Nisanda 14.00-18.00 saatlerinde Sabri Yalım Parkında bir şenlik gerçekleştireceklerini dile getiren Çelik, İlimizde yaşayan gençlerle polisin buluşması diyebiliriz. Bir panayır havası içerisinde geçecek. Hem çocuklar eğlenebilecekler hem de gençlere yönelik oyun gösterileri olacak ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Yunus Emre Günaydın
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Polis teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER