POLİTAM Üst Kurul Toplantısı

POLİTAM Üst Kurul Toplantısı -Atatürk Üniversitesi ile Polis Akademisi Başkanlığı tarafından, Güvenlik Eğitim ve Öğretim İşbirliği Protokolünün sonuçları değerlendirildi


ERZURUM (A.A) - Atatürk Üniversitesi ile Polis Akademisi Başkanlığı tarafından Güvenlik Eğitim ve Öğretim İşbirliği Protokolünün sonuçları değerlendirildi.
     Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, Atatürk Üniversitesi Yönetim Kurulu Salonunda düzenlenen Uzaktan Eğitim Büro Amirliği (POLİTAM) Programı Üst Kurul Toplantısına Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, rektör yardımcıları Prof. Dr. Sebahattin Tüzemen, Prof. Dr. Fahrettin Korkmaz, Açıköğretim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Üstün Özen ile Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Remzi Fındıklının katıldığı ifade edildi.
     Toplantıda, Polis Akademisi Başkanlığı ile Erzurum Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi arasında 2011 yılında imzalanan Güvenlik Eğitim ve Öğretim İşbirliği Protokolünün sonuçlarının değerlendirildiği belirtildi.
     Açıklamada, şu bilgilere yer verildi:
     POLİTAMda 6 bin 800 öğrenci lisans tamamlamaya çalışmaktadır. Güvenlik ve adli bilimlerde tezsiz yüksek lisans programı açılmıştır ve bu programda 70 öğrenci eğitimini sürdürmektedir. POLİTAM programının kayıt, işleyiş ve mezuniyet sonrasına yönelik çalışmalar, emekli emniyet personeliyle lisans mezunu emniyet personelinin programa kabulü, program mezunlarının özlük hakları, sınavlarda izin konusunda yaşanan olumsuzluklar, açıköğretim veya uzaktan eğitim yoluyla yeni işbirliği imkanları, protokol çerçevesinde öngörülen programların etkili ve verimli yönetilmesi ve koordinasyonu için koordinatör yardımcılıkları oluşturulması gibi konular ele alındı.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber POLİTAM Üst Kurul Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER