Potada maçın ardından

Potada maçın ardından -Aliağa Petkim Başantrenörü Bıyıktay: Biz iyi bir takımız, oyuncularımızın da buna inanması lazım -Galatasaray Medical Park Başantrenörü Ataman: Zorunlu olarak sürekli oyuncu değiştirmemiz tak


İZMİR (A.A) - Beko Basketbol Liginde, Galatasaray Medical Parka 78-77 mağlup olan Aliağa Petkimin başantrenörü Burak Bıyıktay, Biz iyi bir takımız, oyuncularımızın da buna inanması lazım dedi.
     Bıyıktay, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, müsabakayı kaybettikleri için çok üzgün olduklarını ifade etti. Takım olarak bir maç iyi, bir maç kötü oynadıklarına dikkati çeken Bıyıktay, şöyle konuştu:
     İyi oynadığımız gün kazanmamız lazımdı. Karşılaşmayı son topa kadar getirdik ama topu dışarı attık. Bu maçtaki oyunumuzun yüzde 50sini geçen hafta ortaya koysaydık, Ankaradan galibiyetle dönerdik. Biz iyi bir takımız, oyuncularımızın da buna inanması lazım. Rakibimiz, Avrupanın en pahalı takımlarından biri ve büyük hedefleri olan bir ekip. Kazanabileceğimiz bir maçtı ama olmadı.
    
     -Galatasaray Medical Park cephesi-
    
     Galatasaray Medical Park Başantrenörü Ergin Ataman ise zor bir dönem geçirdiklerini, ULEB Avrupa Kupasında Almanya deplasmanında aldıkları mağlubiyet nedeniyle demoralize olduklarını vurguladı.
     Aliağa Petkim maçına tek antrenman yaparak çıktıklarını belirten Ataman, şunları kaydetti:
     Maçın başında iyi oynadığımızı söyleyemem. Zorunlu olarak sürekli oyuncu değiştirmemiz, takımın dengesini bozabiliyor. Şimdi de tam bir dengede olduğumuzu söylememem. Son 10 gün içinde çok farklı takımlarla sahada mücadele ettik. Bugün tek önemli şey galip gelmekti. Üçüncü periyotta 9 sayı geriye düşmüşken, alan savunmasıyla oyunun kontrolünü elimize aldık. Kötü oynadık diyemem ama düzen içinde oynayamadık.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Ufuk Kırabalı / Halil İbrahim Avşar
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Potada maçın ardından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER