PTT 1. Lig

PTT 1. Lig -Kayseri Erciyesspor Başkanı Eren: Bu sezon hedefimiz şampiyonluk


KAYSERİ (A.A) - PTT 1. Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor Başkanı Ziya Eren, şampiyonluk hedefiyle yola çıktıklarını söyledi.
     Eren, takım kaptanları Ragıp Başdağ, Emrah Bozkurt, Fatih Kılıçkaya ve Kemal Okyay ile takım formasına göğüs reklamı veren Şahin Sucuklarının sahibi Salih Fazlıoğlunu ziyaret etti.
     Burada açıklamalarda bulunan Eren, takımın lige çok iyi başlangıç yaptığını belirterek, bu tablonun sezon sonuna kadar devam etmesi için var güçleriyle çalışacaklarını ifade etti.
     İyi bir kadroya sahip olduklarını vurgulayan Eren, Bu sezon hedefimiz şampiyonluk. Ona göre bir kadro kurduk. Çok kıymetli kardeşlerimizi bir araya getirdik. İnşallah hedefimize emin adımlarla yürümek istiyoruz. Bundan sonra seyir zevki yüksek, hedefine emin adımlarla yürüyen bir Erciyessporu hep birlikte izleyeceğiz. Hedefimize ulaşacağımıza yürekten inanıyoruz. Taraftarlarımızdan bize olan desteklerini artırarak sürdürmelerini istiyoruz. İnşallah sezon sonu mutlu sona ulaşır ve Spor Toto Süper Lige çıkarız diye konuştu.
     Salih Fazlıoğlu ise mavi-siyahlı ekibe sponsor olup destek vermekten büyük mutluluk duyduklarını dile getirerek, Kayseri Erciyessporun aldığı başarılı sonuçların kendilerini sevindirdiğini söyledi.
     Emrah Bozkurtun 4 gol atıp Adana Demirsporu 5-1 yendikleri maçta giydiği formayı Salih Fazlıoğluna hediye edildi.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / İsmail İçer
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER