PTT 1. Lig

PTT 1. Lig -Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylü: Denizlispor karşılaşması, bizim için mutlaka kazanılması gereken bir maç


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, yarın oynayacakları Denizlispor maçını son haftalarda yaşadıkları puan kayıplarından dolayı mutlaka kazanmaları gerektiğini söyledi.
     Osman Özköylü, gazetecilere yaptığı açıklamada, kaliteli oyunculardan kurulu geniş bir kadroya sahip olduklarını belirterek, sezon sonunda ipi göğüslemeyi hedeflediklerini ifade etti.
     Takımın oyunundan memnun olduğunu, ligde son bir kaç haftadır şanssızlıklardan dolayı puan kayıpları yaşadıklarını belirten Özköylü, şunları söyledi:
     Denizlispor karşılaşılması bizim için mutlaka kazanılması gereken bir maç. Çünkü üç haftadır kazanamıyoruz. Bu bizim adımıza büyük bir eksiklik. Artık bu şanssızlığımızı kırıp üç puanla yeniden tanışarak, çıkış başlatmak istiyoruz. Bize gerekli üç puanı mutlaka almalıyız. Maçta herşeyimizi ortaya koyacağız. Denizlispor, ligin mücadele eden diri takımlarından. Çok dikkatli olmamız gereken bir maç. Kesinlikle kolay bir maç olmayacak. İnşallah iyi mücadelenin sonunda üç puana ulaşan taraf biz oluruz.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Mustafa Yıldız
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER